22 Mart 2012 Perşembe

Bulutlara dönen pedallar.

Gözümü açtığımda güneş bana günaydın desin.Sen masum uyuyuşun ile beni kendine tekrar aşık et.Bir öpücük kondurayım masumca.Hafif öpücüğüm ile aç gözünü.Kuş cıvıltıları sarsın dört bir yanı.Güneş sana da merhaba dedikten sonra yataktan çıkalım ve muhteşem bir kahvaltı hazırlayalım.Güzelce enerji depolayalım  vücudumuza.Gülücükler eksik olmasın yüzümüzde.Sonra bu gün bisiklet sürme günü olsun.Bu güzel günü bisiklet sürerek geçirelim.Böcekler keşfedelim.Yarış yapalım.El ele tutuşup,yan yana sürelim bisikletlerimizi.
Çimenlerin keyfini çıkaralım.Mesela çimenlere uzanıp bulutlarla hayaller kuralım.Sonra bulutlara dönsün pedallarımız.Bisikletlerimizle uçalım.Kuşlara selam verelim.Tepeden tırnağa mutlulukla dolalım.
Yorulunca birbirimizi çekiştirip duralım sonra daha fazla dayanamayıp yere yatalım.Çimenlerde mis gibi bi uyku çekelim.Uyandığımızda ise gün batımını izleyelim.İkide bir seni çok sevdiğimi fısıldıyım sana.Masum bir bakış fırlat oradan bana sonra beni kovalarmış gibi yaklaş bana bende bu gelişine tepki olarak kaçıyım senden.Ağaçlar arasında kovala sende beni.Yakalayınca bir öpücük kondur ve bisikletlerimiz alıp evimize dönelim.
Gelecekteki sevgiliye not vol .8

2 yorum:

Ali dedi ki...

Birde bunlar hep not olarak kalıyor. Gerçekleştireceğin birini bulamıyorsun bulduğunda da hevesin kalmamış oluyor. Böyle bir kısır döngü.

Leblebitozu dedi ki...

Döngüyü bozarım umarım :) not olarak kalmaz umarım :) hevesim kaçmaz bir gün onunla birlikte gülerek okuyup birbir gerçekleştiririz bunları umarım :)